Align Align.vn
Align Align.vn
Spirulina is a 3.5 billion year old blue-green algae that converts greenhouse gases like carbon dioxide into usable nutrition, protein, and oxygen. It is a single celled organism that grows in bodies of water that are highly alkaline, that receives direct and intense sunlight and with an average water temperature between 30 to 39 degrees celsius. Align helped Skyline spirulina to rebrand begin selling their products in Vietnam.
Packaging Designed

2 Labels


Photoshoot

3 Thương hiệu con


Skyline Spirulina

What is Spirulina?

Spirulina is a blue-green algae offering exceptionally high protein content and a remarkably complete composition of vitamins and minerals essential for healthy living. .

Packaging Process

Logo được lấy cảm hứng từ 6 yếu tố: tay, tim, người, nước, lửa và khay thức ăn. Nước và lửa là yếu tố không thể thiếu để nấu một bữa ăn. Ngoài ra, nước cũng là một trong những sản phẩm chính của Bizen. Hình ảnh 2 bàn tay hướng lên trên (trông giống như một trái tim) đang hỗ trợ giọt nước (lửa). Logo tương tự như một người nói chung.

Logothumb
Person Thumb
Hands Thumb
Fire Thumbs

Ứng dụng

After creating the brand identity, Align help Bizen apply the brand elements in the form of business cards, letterheads, envelops, uniforms, trucks, and even lunch trays.

Skyline Spirulina OneSkyline Spirulina TwoSkyline Spirulina FourSkyline Spirulina ThreeSkyline Spirulina FiveSkyline Spirulina Six

Packaging Design

Nhóm tiếp thị của AISVN và Align biết rằng một khi phụ huynh nhìn thấy khuôn viên trường và sự hoàn hảo như thế nào, rộng lớn và mở rộng - họ sẽ lên lịch thăm quan và sau đó có thể gặp gỡ tất cả các giáo viên và nhân viên tuyệt vời và rất có thể sẽ đăng ký cho con họ vào năm học tiếp theo . Align sẽ tạo một chuyến tham quan khuôn viên ảo để cung cấp cho các bậc phụ huynh không thể lái xe đến khuôn viên trường để chiêm ngưỡng vẻ đẹp của nó.

Liên lạc với chúng tôi

Trụ sở chính

envelopeuserphone-handsetcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram